tisdag 17 juli 2012

New York, New York

Äntligen är jag framme i New York, efter en himla lång flygresa för en som inte gillar att flyga. Men att få komma till New York, ja då får man stå ut med ett dagsverke i en flygande plåtburk. Jag hann med att hitta hotellet och komma ut en runda i det extremt varma vädret, kanske kan det ha varit 33 - 34 grader. Svettigt. Det var superenkelt att hitta allt, från Airtrain till Metro och en liten promenad till hotellet. Men så har jag också promenerat virtuellt där hemma, och det är otroligt bra. Googlemaps, Google Earth etc... enormt.

Det blev en liten film med dagens klipp, jag var väl inte helt övertygad om att iPaden var det bästa verktyget. Det strulade när jag skulle ladda upp till Youtube etc.... Men till slut så är den här. New York, New York. Jo, musiken snickrade jag ihop i Garageband innan jag åkte, det blev väl inte helt underbart, inte alls så tajt som jag ville. Men provar man aldrig så blir det inte bättre heller.


Förresten när jag var ute och promenerade, lite utanför Centralpark pratade jag med en dam från Kalifornien vars man hade gått bort för ett halvår sedan. Hon hade gått till parken och strött ut lite aska ifrån sin man. Hon ville att han skulle vara lite överallt, så hon tog med sig lite aska dit hon åkte. Hmmm, sånt kan man bara vara med om i New York. Inte ofta det händer i Smedjebacken.

Ha det gott nu ska jag också gå och lägga mig.

2 kommentarer:

  1. Kul o läsa om din resa. Vilket program redigerade du filmen i?

    SvaraRadera
  2. Hej Niclas

    Filmen redigerade jag i iMovie på iPaden, men som sagt jag blev irriterad på att det inte gick att skicka upp direkt till Youtube. Men det var kanske av en annan orsak... Jag filmar med en kodak playsport kamera och tankar in i paddan via adapter till minneskortet. Kanske använda iPhonen istället?

    Nu är det dags att stiga upp...:)

    SvaraRadera