fredag 25 maj 2012

Äntligen... framtiden närmar sig.

Scratchblock om bloggen
Jag ska till konferensen Scratch@MIT i Boston. Det känns fortfarande lite som ett framtidsprojekt, men det är bara en månad dit, så framtiden känns närmare än tidigare. Den 17 juli bär det av, jag lägger in några dagar i New York också, bara för att få kontrasterna fullständiga från bruksorten, Smedjebacken och till mångmiljonstaden i USA.  Efter sex dagar i New York ska jag åka Greyhoundbuss till Boston, egentligen bara för att det verkar spännande att åka buss i US. För andra gången får jag träffa likasinnade Scratchfreaks som jag själv i Boston. Kul!

Jag hoppas att du vill följa med mig på min irrfärd i västerled. Jag kommer att blogga, filma, fotografera och twittra så mycket jag hinner. Mitt första boende blir på Manhattan, jo, jag har varit där 1977 i knappt två dagar. Då var vi uppe i Empire Statebuilding och sedan ned igen, för att åka bakvägen till Tokyo och VM i Karate (åskådare, men följde med landslagets resa). Men som sagt det var några år sedan. The Pod Hotel hittade jag på hotels.com och det verkar som om det blir ett bra val. Det får vi se...

I New York har jag några önskemål; jogga i Central Park, Guggenheim, Ground Zero och så förhoppningsvis lite musik någonstans. Frihetsgudinnan kanske med någon båttur, eller hur man nu gör som turist. Vill inte planera för mycket, vill uppleva livet i New York.

Förhoppningsvis blir det också ett kärt återbesök i Boston, jag gillar den staden. Havet, möjligheterna och så givetvis MIT MediaLab. Bor på samma ställe som sist, 40 Berkeley hostel, är inget större fan av all-inclusive-do-nothing-we-have-already-done-everything-for-you-hotel. Berkeley passar mig utmärkt, det finns WiFi, vad mer kan man begära?

Så häng med till Scratch@MIT och lite extra allt annat i US. 17 juli bär det av...

Jag återkommer när resfebern börjar sätta in.
Vi hörs,
Anders


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar